top of page
Search
  • FABIOLA SOFÍA MASEGOSA

Andorra Shopping Festival 2019


Publicat al Periòdic d’Andorra el dimecres, 20 de novembre de 2019

Fabiola Sofia Masegosa

Com cada tardor a Andorra es va celebrar l’Andorra Shopping Festival. Enguany va ser la setena edició d’un festival que ja s’està convertint en una tradició turística, encara que no són, per descomptat, únicament els turistes els que gaudeixen d’aquest festival, perquè hi ha activitats per a totes les edats i les persones de país també es decideixen a gaudir-ne.

Per començar jo destacaria el sorteig d’una escapada amb una nit d’hotel i 500€ per gastar-los en compres. Una magnífica oportunitat perquè algun turista pugui gaudir d’aquest festival de franc. El que més m’ha cridat l’atenció, a part de les precioses Minnies que llueixen pels carrers que participen del festival, les quals m’agraden molt, és la gran quantitat d’activitats que es van realitzar per als nens. Una gran cosa ja que són molts els pares que gaudeixen participant d’aquestes activitats al costat dels més petits de casa.

Dissabte al migdia, vaig visitar la zona on abans es trobaven els bombers i ara en canvi hi ha una àmplia plaça on van col·locar un trenet, inflables i diversos tallers en què estaven participant molts nens, tot això amenitzat amb música. Em va cridar bastant l’atenció el taller de boles de neu pensat més que res per crear un objecte especial per al proper Nadal.

Una de les activitats que sempre coincideix amb el festival i que mai em perdo, encara que he de reconèixer que només vaig una nit a un lloc entre tots els que ofereixen a sopar, són les jornades gastronòmiques Andorra a Taula que ja estan en la seva 13a edició. En aquesta ocasió ja tinc decidit on aniré, però ja us ho desvetllaré més endavant quan ja hi hagi anat i tingui una opinió sobre l’experiència. Encara que ja us puc avançar que les anteriors van ser molt bones. Així que espero que aquesta no em decebi tampoc.

La veritat és que les activitats per a adults no em van cridar molt l’atenció, però sí que em va agradar l’After Shopping al Centre Històric. Prendre una copa asseguda en una terrassa i acompanyada de bona música és una meravella i molt relaxant. Jo vaig anar a la plaça Guillemó, al bar Versalles, a prendre un cubata i una tapa abans de sopar i, finalment, era tan tard que ja no vaig sopar. I el segon dissabte vaig canviar de zona i vaig anar a la cerveseria a prendre una Desperado i un bon fuet. Però, per contra, sí que em crida l’atenció el concurs de fotografia. M’agrada molt fer fotos de tot, però mai he participat en aquest concurs i no crec que ho faci només perquè, primer no tinc càmera digital –faig les fotos amb el meu mòbil– i, en segon lloc sempre m’agrada anar al meu aire i sense horaris. Fins al proper festival!


20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page